Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής.

UX | CX Awards 2023

Στην κορυφή των διακρίσεων PLUSHOST, Nobacco, Πλαίσιο Computers Ανάδειξη καινοτόμων προτάσεων στο user και customer experience

Τους μεγάλους τους νικητές ανακοίνωσαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου τα UX CX Awards, με την παρουσία εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώθηκε για δεύτερη φορά και αποτελούν την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX / CX παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα μας.
Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί με πρόεδρο τον κ. Οδυσσέα Κόλλια, Οικονομολόγο – Συγγραφέα, Εκπαιδευτή στη Δια Βίου Μάθηση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος ανέφερε στο χαιρετισμό του: «Η προσφορά καινοτόμων και εύχρηστων εμπειριών από την επιχείρηση εμπλουτίζουν τις σχέσεις με τη πελατεία, δημιουργούν καλή φήμη, αυξάνουν τις πωλήσεις και διαδίδονται, ζωντανά και ψηφιακά. Επί πλέον επωφελούνται οι εργαζόμενοι διότι ανανεώνονται οι σχέσεις ανάμεσά τους και ενδυναμώνεται η συνεργασία με τους προμηθευτές, μιας και όλοι και όλες συμπεριλαμβάνονται στις ενέργειες που γίνονται. Μέσα από τις αξιόλογες υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν αναδείχτηκε ότι οι on line και mobile UX|CX εμπειρίες διευρύνονται, εμπλουτίζονται με νέους τρόπους και μεθόδους προσφέροντας στον/στην καταναλωτή/τρια – χρήστη/στρια ευκολία και απόλαυση. Σημαντική αύξηση είδαμε φέτος στις υποψηφιότητες που αφορούν την αξιοποίηση του feedback από τον καταναλωτή, το personalization και το buyers experience. Επίσης οι πρωτοβουλίες UX|CX κερδίζουν έδαφος σε κλάδους της επιχειρηματικότητας όπως το λιανεμπόριο, την μόδα και την ομορφιά, αλλά και την αυτοκινητοβιομηχανία. Συνάγεται, λοιπόν, ότι οι εταιρείες και τα brands επενδύουν στην εμπειρία της πελατείας και στον επιτυχή συνδυασμό και την εναρμόνιση της εμπειρίας ζωντανά, στην ιστοσελίδα, στις μηχανές αναζήτησης, στο e-shop, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο mobile marketing, σύμφωνα με τις αρχές του omni marketing».

O κος Παναγιώτης Κυζιρίδης, Μέλος ΔΣ του ΕΙΕΠ, από τη δική του πλευρά σημείωσε: «Η ανάδειξη καινοτόμων και αποτελεσματικών πρακτικών, έργων και τεχνολογιών, που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη – πολίτη, χαίρουν πάντα της υποστήριξης του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Συγχαρητήρια στην Boussias για την εξαιρετική διοργάνωση των UX | CX Awards και σε όλους όσοι βραβεύτηκαν αναδεικνύοντας την αξία της θετικής εμπειρίας του πελάτη / χρήστη και συντελώντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».
UX | CX Awards 2023

Τα κορυφαία βραβεία

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και την αντίστοιχη κατάκτηση βραβείων εκ μέρους των επιχειρήσεων, προέκυψαν και τα κορυφαία βραβεία του θεσμού. Ειδικότερα, UX|CX Agency of the Year αναδείχθηκε η Plushost, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους, σύμφωνα με τα βραβεία που κατέκτησε. Η Nobacco και η Πλαίσιο Computers ισοψήφησαν και κατέκτησαν το UX|CX Brand of the Year.

Τα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν κατέκτησαν το Platinum βραβείο της Ενότητας. Στην Ενότητα UX/CX Transformation & Strategy per Industry τo Platinum Βραβείο για e-shop πήρε η πρωτοβουλία της HappyOnline για το sweebies.gr, ενώ στην ίδια ενότητα για e-business την υψηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο ΟΠΑΠ για το opap.gr. Στην Ενότητα CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle  το Platinum βραβείο για e-shop κέρδισαν οι Plushost και Pandorashop για το Pandorashop.gr, ενώ το αντίστοιχο Platinum για e-business απέσπασαν οι Threenitas και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για το  «eway app – για την υποστήριξη των οδηγών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου». Στην Ενότητα Best Use of Digital CX Solutions & UX Implementations με Platinum διάκριση ξεχώρισε η υποψηφιότητα της Kaizen Gaming LTD με το «The Betano Effect».

Η Τελετή Απονομής των UX|CX Awards 2023 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Sofitel. Την απονομή παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.

Χορηγός της φετινής διοργάνωσης ήταν η Deloitte Digital.

Χορηγός Κατηγορίας ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Events.

Official Publication είναι το Marketing Week της Boussias Media.

UX | CX Awards 2022

Στην κορυφή των διακρίσεων ATCOM, PLUSHOST, Eurobank, Nobacco, Optima Bank

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, με την παρουσία 200 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των UX|CX Awards. Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνεται για πρώτη φορά, με στόχο να αναδειχτούν οι καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη και τον βάζουν στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή του οργανισμού. Φιλοδοξία των βραβείων είναι να αποτελούν την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX / CX θα παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα μας. 

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 45 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί. Το συντονισμό της επιτροπής ανέλαβαν η κα Ειρήνη ΡηγοπούλουΑναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο κος Οδυσσέας ΚόλλιαςΟικονομολόγος – Συγγραφέας, Εκπαιδευτής στη Δια Βίου Μάθηση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

UX | CX Awards 2022

«Η δημιουργία χρήσιμων, καινοτόμων, ευχάριστων και εύχρηστων εμπειριών προάγουν την επιχειρηματικότητα, προσθέτουν αξία και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ακόμα και οι δυσκολίες, όπως ο κορονοϊός, μπορούν να μεταστραφούν σε θετικό γεγονός μέσα από την εμπνευσμένη ψηφιακή εμπειρία, δημιουργώντας μοναδικά ψηφιακά έργα. Βέβαια και η ζωντανή επαφή, εφόσον διεγείρει τον νου και τις αισθήσεις του καταναλωτή, καταγράφεται σαν θετική εμπειρία με πολλαπλά οφέλη. Τα UX | CAwards της εταιρίας Boussias διαδίδουν την αξία της θετικής εμπειρίας του πελάτη/χρήστη, αξιολογώντας τις προσπάθειες και βραβεύοντας τις επιτυχίες, κάτι που συντελεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας», σημείωσε ο κος Κόλλιας στο χαιρετιστήριο μήνυμά του, ενώ από την πλευρά της η κα Ρηγοπούλου απεύθυνε χαιρετισμό προς τους νικητές των βραβείων, τονίζοντας ότι «Η συμμετοχή και βράβευση στη διοργάνωση δεν αποτελεί σημείο εφησυχασμού, αλλά αναγνώριση της δέσμευσης σας σε ένα «αφήγημα» εμπειριών συνεπούς υψηλού επιπέδου! Και αυτό επιτυγχάνεται με κατανόηση των χρηστών, με σεβασμό στη σχέση που αναπτύσσετε μαζί τους, με αίσθηση ευθύνης στο «ταξίδι» (journey) που τους καλείτε να βιώσουν μέσω των εταιριών σας! Εκείνες οι εμπειρίες είναι εξίσου πολύτιμες, και για τα κοινά σας και για εσάς και τα «βραβεία» που προσφέρουν  αξιώνουν να κερδίζονται καθημερινά!».

 

O κος Δημήτρης Γκοτζαρίδης, Μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης,  Γενικός Γραμματέας ΕΙΕΠ Head of Operations COSMOTE EVALUE, από τη δική του πλευρά σημείωσε: «το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία που προωθεί την εξυπηρέτηση πελατών/ πολιτών και συγχαίρει την BOUSSIAS για την επιτυχημένη διοργάνωση των UX|CX Awards. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύθηκαν και πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο User ExperienceCustomer Experience των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα».

Τα κορυφαία βραβεία

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και την αντίστοιχη κατάκτηση βραβείων εκ μέρους των επιχειρήσεων, προέκυψαν και τα κορυφαία βραβεία του θεσμού. Ειδικότερα, UX|CX Agency of the Year αναδείχθηκε η ATCOM, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους, σύμφωνα με τα βραβεία που κατέκτησε (8 Gold, 5 Silver, 3 Bronze). Η Nobacco κατέκτησε το UX|CX Brand of the Year (4 Gold, 1 Bronze), βραβευμένα έργα της οποίας υλοποίησε η Plushost.

Τα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν κατέκτησαν το Platinum βραβείο της Ενότητας. Στην Ενότητα UX/CX Transformation & Strategy per Industry τo Platinum Βραβείο πήρε η πρωτοβουλία των EUROBANK – ATCOM «Eurobank Mobile App», στην Ενότητα CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle  το Platinum κέρδισε η Optima bank για την πρωτοβουλία «Δίκτυο καταστημάτων Optima bank», ενώ στην Ενότητα Best Use of Digital CX Solutions & UX Implementations με Platinum διάκριση ξεχώρισε το έργο της Plushost  για το Nobacco.gr.

 

Η Τελετή Απονομής των UX|CX Awards 2022 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Sofitel. Την απονομή παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό Marketing Week της BOUSSIAS.

 Χορηγός Κατηγορίας ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Tα βραβεία και οι νικητές

UXCX AGENCY OF THE YEAR
PLUSHOST
UXCX BRAND OF THE YEAR
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE
UXCX BRAND OF THE YEAR
NOBACCO
UX/CX Transformation & Strategy per Industry
PLATINUM UX/CX Transformation & Strategy  E-SHOP
PLATINUM HappyOnline | sweebies.gr
PLATINUM UX/CX Transformation & Strategy E-BUSINESS
PLATINUM ΟΠΑΠ | opap.gr
Best in Banking, Insurance & Financial Services
GOLD Τράπεζα Eurobank | UX Lab της Eurobank: Ένας πρωτοποριακός χώρος διεξαγωγής user tests ενδοεπιχειρησιακά
SILVER EDENRED
BRONZE ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | New winbank app από την Τράπεζα Πειραιώς
Best in Health & Pharma
GOLD ADVISABLE I.K.E. - PHARMACY DISCOUNT | Your e-Hero
SILVER Quintessential SFT - Pharmacy295 | Η Quintessential SFT ανασχεδιάζει ολιστικά το Pharmacy295
BRONZE Chiesi Hellas - Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ενσυναίσθηση, Ενδυνάμωση, Επικοινωνία" σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την χορηγία από την Chiesi Hellas
Best in Education & Academic
GOLD VALUE - Anadelta edu 
SILVER gnc | web |Σχολές Καπάτου: Πιο κοντά στα νεανικά κοινά με κορυφαίες UX Πρακτικές 
Legal Services
GOLD gnc | web | UX για εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες διεθνώς αναγνωρισμένης νομικής εταιρίας
Personal Care
GOLD idees digital agency | Naughtydogs.gr - με την Τεχνολογία Wefia
Tobacco 
GOLD Plushost - Nobacco | Αύξηση κατά 143,71 % του τζίρου με την νέα πλατφόρμα του Nobacco.gr
SILVER DigitalWise - BAT |Discoverglo.gr
Packaging / Parties 
GOLD HappyOnline | sweebies.gr
Best in Telecoms & in Electronics
GOLD HappyOnline | kaizershop.gr
SILVER Vodafone CU |Vodafone CU | CU LIQUID
Best in Energy
GOLD Threenitas - ΔΕΠΑ Εμπορίας | myFisikon net: η πλατφόρμα της ΔΕΠΑ Εμπορίας για την διαχείριση καυσίμων στόλων οχημάτων 
SILVER Linakis.digital | Νέα ψηφιακή εμπειρία του πελάτη από το mydei.gr
Best in Retail
GOLD Satori Analytics για λογαριασμό της Papastratos | Δημιουργία αξίας μέσω της χρήσης δεδομένων για την εξατομίκευση διακαναλικών εμπειριών των ενηλίκων πελάτων
SILVER Memory Box - Nouveaux Kotler
BRONZE ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE
Best in Food & Beverage
GOLD VALUE - Akis Petretzikis
SILVER Plushost - Coffees | Coffees.gr | Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση αυξάνοντας τον τζίρο κατά 129,42%
BRONZE HappyOnline | giorgostsoulis.com
Best in Automotive
GOLD theUXProdigy | Έρευνα και επανασχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη για τις 3 βασικότερες online υπηρεσίες της Autohellas Hertz 
SILVER e-satisfaction - Toyota Hellas
BRONZE Plushost - Pancarshop | Pancarshop.gr
Best in Fashion & Beauty
GOLD Plushost - Pandorashop | Pandorashop.gr
SILVER Plushost - Koniarisshoes | Koniarisshoes.gr
BRONZE VALUE - Modus Vivendi
Best in Sports, Culture & Entertainment
GOLD ΟΠΑΠ | opap.gr
SILVER VALUE - Γυμναστήρια Holmes Place | From Physical Gyms to Virtual Gains
BRONZE HappyOnline | gearup.gr
CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle
PLATINUM  CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle E-SHOP
PLATINUM Plushost - Pandorashop | Pandorashop.gr
PLATINUM CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle E-BUSINESS
PLATINUM Threenitas - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου | eway app - για την υποστήριξη των οδηγών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου
Best Buyers Experience
GOLD ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE | Last Mile 
SILVER Plushost - e-Dructer | E-dructer.com
BRONZE HappyOnline | sweebies.gr
Best Use of Customer Insights / Feedback | e-shop
GOLD Satori Analytics για λογαριασμό του YOU.GR | Kαθορίζοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του You.gr με βάση την αγοραστικη συμπεριφορά των καταναλωτών
SILVER ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE | Customer Satisfaction
BRONZE Plushost - e-Dructer | e-dructer.com
Best Use of Customer Insights / Feedback | e-business
GOLD theUXProdigy | Έρευνα και επανασχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη για τις 3 βασικότερες online υπηρεσίες της Autohellas Hertz
SILVER Chiesi Hellas - Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ενσυναίσθηση, Ενδυνάμωση, Επικοινωνία" σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία &την  χορηγία της Chiesi Hellas
BRONZE Τράπεζα Eurobank  | UX Lab της Eurobank: Ένας πρωτοποριακός χώρος διεξαγωγής user tests ενδοεπιχειρησιακά
Best CX Initiative for Social Impact and Sustainability
GOLD Threenitas - Generali Hellas | Υπηρεσία MyDrive της Generali για την προώθηση της ασφαλούς και συνετής οδήγησης 
SILVER Chiesi Hellas - Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ενσυναίσθηση, Ενδυνάμωση, Επικοινωνία" σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία & την χορηγία της Chiesi Hellas
BRONZE ActionAid Hellas | Ενισχυμένη εμπειρία στην ActionAid.gr
Best Performance in Finance & Insurance
GOLD ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE | From Paper to Pixels
SILVER Threenitas | HR Nation - Καινοτόμος πλατφόρμα για employee onboarding
BRONZE ERGO Ασφαλιστική | ERGO Land: Το νέο Intranet της ERGO
Best in Personalization
GOLD ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ | Εφαρμοσμένη Στρατηγική Next Best Actions Σε Όλα Τα Επίσημα Σημεία Πώλησης Του ΙQOS
SILVER Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ
BRONZE DigitalWise - BAT | Discoverglo.gr
Best Citizen Experience
GOLD theUXProdigy | Εμπειρία χρήστη για άτομα με αναπηρία σε 12 δημοφιλείς υπηρεσίες του Gov.gr
Best B2B Experience
GOLD Threenitas - Αθηναϊκή Ζυθοποιία | Η πλατφόρμα My eBeer της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για τον κλάδο HORECA 
SILVER HappyOnline | portal.saracakis.gr
BRONZE Threenitas - ΔΕΠΑ Εμπορίας | myFisikon net: η πλατφόρμα της ΔΕΠΑ Εμπορίας για την διαχείριση καυσίμων στόλων οχημάτων
Best CX in Mobile
GOLD LAMDA Flisvos Marina A.E. | Flisvos Marina App
SILVER Plushost - Nobacco | Walk ->Tap -> Buy ON THE GO
BRONZE Plushost - Koniarisshoes | Koniarisshoes.gr…Walk ->Tap -> Buy ON THE GO
Best CX in Omnichannel
GOLD Threenitas - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου | eway app - για την υποστήριξη των οδηγών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου
SILVER Plushost - Koniarisshoes | Koniarisshoes.gr
BRONZE Satori Analytics - KORRES | Transformation to an omnichannel business through loyalty program and data driven customer experience
Best CX in Online
GOLD Plushost - Pandorashop | Pandorashop.gr
SILVER HappyOnline | gearup.gr
BRONZE theUXProdigy | Έρευνα και επανασχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη για τις 3 βασικότερες online υπηρεσίες της Autohellas Hertz
Best CX in Ε-commerce
GOLD Plushost - Nobacco | Nobacco e-commerce experience 
SILVER Memory Box - Nouveaux Kotler | Memorybox.gr 
BRONZE Plushost - Koniarisshoes | Koniarisshoes.gr
Best Customer Onboarding
GOLD Kaizen Gaming LTD | Onboarding the Kaizen Way
SILVER Vodafone CU | Vodafone CU | ΠΑΡΕ SIM
Best Use of Digital CX Solutions & UX Implementations
PLATINUM Kaizen Gaming LTD | The Betano Effect
 Best Use of Customer Platform
GOLD Satori Analytics -Papastratos | Δημιουργία διακαναλικών εμπειριών πελατών με οδηγό τα δεδομένα
SILVER Plushost - Nobacco | Nobacco.gr
BRONZE Kaizen Gaming LTD | Real Time Bonus Calculation
Best Use of Conversational Platform
GOLD Plushost - Nobacco | Nobacco e-commerce experience
SILVER Kaizen Gaming LTD | Kaizen's Virtual Assistant
BRONZE ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ | Aποτελεσματική χρήση πλατφορμών διάδρασης με τον πελάτη
Best Use of AI / Machine Learning
GOLD EDENRED
SILVER ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE |  Οn site αναζήτηση & έξυπνες προϊοντικές προτάσεις με την χρήση εργαλείων AI & machine learning 
BRONZE Plushost - Pandorashop | Pandorashop.gr: AI και Machine learning τεχνολογίες που αύξησαν την κερδοφορία της επένδυσης
Best Use of VR/AR
GOLD Vodafone CU | CU Big Bang Space Origins
Best Use of Financial Transaction Application
GOLD ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | Υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις» της Τράπεζας Πειραιώς
SILVER ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE | Πλαίσιο τρόποι πληρωμής: Πώς το θες;
BRONZE DigitalWise - BAT | Discoverglo.gr
Best Use of Innovative Solutions Powered by ΕΙΕΠ
GOLD Kaizen Gaming LTD | The Betano Effect
SILVER ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | Υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών σε δόσεις»
BRONZE Τράπεζα Eurobank | UX Lab της Eurobank: Ένας πρωτοποριακός χώρος διεξαγωγής user tests ενδοεπιχειρησιακά